Wij verhuren in St. Tropez op vakantiepark KonTiki en Toison d'Or verschillende privé mobilhomes.

Deze vakantieparken liggen direct aan het zandstrand (Plage de Pampelonne) van de Middellandse Zee.

De privé mobilhomes staan ongeveer 100 tot 400 meter van het strand.

Op vakantiepark KonTiki zijn verschillende mogelijkheden om sportief te recreëren, zoals tennisbaan, multisportbaan, tafeltennis, fietsverhuur, mountainbike tochten, kano- en waterfiets verhuur, standup paddle, boogschieten, duikschool, aerobic, fitness en nog meer.

KonTiki beschikt over verschillende restaurants (ontbijt, lunch en diner), een supermarkt, bakker, pizzeria, wasserette, kapsalon en een TikiSpa centrum voor uw wellness comfort en er is wifi mogelijk op het vakantiepark.

Tevens beschikt dit park over diverse kinderactiviteiten voor jong en oud, zoals Tiki Kids,Tiki Teen, trampoline springen, peuterzwembad, treintje, mini kermis, etc.

Ook worden er regelmatig sportwedstrijden en showavonden georganiseerd.

In de directe omgeving van KonTiki is ook mogelijkheid voor golf, paard rijden, casino, midget golf, Azurpark (grote kermis), Aqualand (waterpark), karten, squad, paintball, Provencaalse markten.

Er is ook de mogelijkheid om met de bus van het vakantiepark naar de plaatselijke markt te gaan, ook is er een Tiki Shuttle bus en Tuk-Tuk aanwezig voor vervoer naar andere bestemmingen.